BLOG 

Ötletek esküvőszervezéshez, pillanatok az anyaságban.

A túlhallás sokakat érinthet, de nem mindenki tudja, hogy létezik. Diszlexia, diszgráfia, figyelemzavar, hiperaktivitás. Ismerősek, ugye? A szakirodalom szerint ezek tüneteit húsz százalékban a hallás, húsz százalékban a látás, a maradék hatvan százalékban pedig mindkét érzékelési forma sérülése okozza.

A macinacis gondolataimra érkezett egy észrevétel, hogy nem tud mindenki Én-időt szakítani magának és ha sikerül is, nem biztos, hogy akkor éppen szempillát fog felrakatni, mert ezer fontosabb dolga van. Tökéletesen értem, bár egyet nem értek vele.

A tánc ereje

2016.08.28

Vannak még csodák! Ajánlás útján keresett meg Saci, ugyanis férjétől azt kapta szülinapi ajándékként, hogy megtanul vele táncolni. Szerintem ez maga a csoda! Ritka az ilyen pasi, nem? Ráadásul a saját ötlete volt.

A kisgyerekes anyukák nem nagyon ismernek más öltözéket a macinacin és a kajafoltos, büfiszagú pólón kívül. Ez az öltözék annyira védjegyévé vált a legtöbb anyukának, hogy már-már csodaszámba megy, ha rendes ruhát vehet fel.

Az SMR henger használatával a sportolók saját maguk regenerálhatják testüket, ezáltal a stresszoldás, izomlazítás és egészségmegőrzés egyik legkiválóbb eszköze.

Azt mindenki tudja, hogy a megfelelő táplálkozás 70%-ban járul hozzá a kívánt forma eléréséhez, ezt egészíti ki 30%-ban a rendszeres és megfelelő mozgás. "Életmódváltás!", "Edzés!", "Tiszta étrend!". Ismerősek? Bizonyára. Éppen ezért ez a blogbejegyzés nem is erről fog szólni.