A tánc ereje

2016.08.28

Vannak még csodák! Ajánlás útján keresett meg Saci, ugyanis férjétől azt kapta szülinapi ajándékként, hogy megtanul vele táncolni. Szerintem ez maga a csoda! Ritka az ilyen pasi, nem? Ráadásul a saját ötlete volt.

Kölcsönhatás

Hosszú távú céljaik vannak, több táncot szeretnének tanulni. Hustle, Rocky, Salsa van a pakliban, de határ a csillagos ég. Hetente egyszer másfél órát táncolunk. Ők tanulnak, én töltődöm. Mert bár imádom a DSM Fitness edzéseket, eredeti szakmámat gyakorolhatom és eszméletlen látni, ahogy óráról órára egyre ügyesebbek. Mázlim van, kivételesen tehetségesek is, nincsenek ritmusérzék híján és ami fontosabb, tökéletes harmóniában vannak.

Mivel Zsolt vidéken dolgozik, viszonylag kevés időt töltenek együtt, akkor is értelem szerűen a gyerekekkel közösen. De ezeken az órákon csak ők vannak, ketten. Egymásra tudnak fókuszálni, egymásra tudnak hangolódni. És percről-percre látom, hogy nem csak én töltődöm általuk, hanem ők is egymás által.

A tánc ereje sokrétű

Nem csak mozgáskoordinációt fejleszt és a lépéseket, ritmust rendezi össze, hanem egyben párterápia is. Itt és most nem a pszichológiai értelemben, de persze házastársi problémák esetén is megoldást jelenthet. Azonban egy harmóniában élő házaspár esetén is kifejti jótékony hatását. Mert újra és újra szerelembe lehet esni! Ők egymásba, én pedig a táncba!

Ha téged is érdekelnek magán-, vagy akár csoportos táncórák, vedd fel velem a kapcsolatot!