ESKÜVŐI SZERTARTÁS 

"Az igazi szerelem mindenhez képes alkalmazkodni, még a házassághoz is." 

A szertartásvezető és az anyakönyvvezető szerepe egészen más.  

Törvényes keretek

Ma a hatályos jogszabályok szerint az állam csak azt a házasságot ismeri el, amit két tanú jelenlétében Anyakönyvvezető előtt kötnek, vagyis ez a hivatalos aktus nem megkerülhető. Az Anyakönyvvezetőnél bármikor aláírhatjátok a szükséges dokumentumokat, hétköznap sok helyen ingyen is van erre lehetőség. Azonos nemű párok esetében a bejegyzett élettársi kapcsolatra ugyanezek a szabályok vonatkoznak.

A Szertartásvezető az esküvőn, a vendégek előtt, az általatok kiválasztott helyszínen és időpontban, a Nektek leginkább megfelelő forgatókönyv szerint fog összeadni Titeket.

4Wedding - Esküvői szertartás
4Wedding - Esküvői szertartás

Miben más ez a kettő

Az Anyakönyvvezetőt kötik a szabályok, időben és gyakran térben is korlátozottak a lehetőségei. Van ahol nem hajlanak arra, hogy külső helyszínen eskessenek, máshol komoly összeget is elkérnek ezért.

Anyakönyvvezetőnél, a hivatalban kötött házasság a szabályos és államilag elismert

A Szertartásvezető azonban rugalmas, számára a Ti kérésetek és boldogságotok az egyedüli és legfontosabb szempont. Az esküvői szertartást barátaitok és családotok előtt bárhol, bármikor és bárhogyan megrendezhetitek egy Szertartásvezető segítségével.

Tematikus oldalamon összegyűjtöttem, milyen kreatív esküvői ceremóniát tervezhettek esküvőtökre és ahhoz is adok inspirációt, ha szeretnétek egymásnak fogadalmat tenni.

Ha bármilyen kérdésetek felmerül ezzel kapcsolatban, keressetek bizalommal

Herédi Otilia - 4Wedding

Miben tudok segíteni?

Ha érdeklődsz szolgáltatásaim iránt, kérlek, töltsd ki a jelentkezési lapot, vagy vedd fel velem a kapcsolatot!

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu