ESKÜVŐI KOORDINÁTOR 

"A szerelem olyan bűn, amelyben nem lehetünk meg cinkostárs nélkül." 

Sok pár szívesen szervez és keresgéli a megfelelő szolgáltatókat, de az esküvő napján már segítségre van szükségük. Ilyenkor merül fel lehetőségként az esküvői koordinátor felkérése. 

Szükség van esküvői koordinátorra?

Sokszor a pár egy-egy rokont vagy barátot kér fel az esküvő lebonyolítására, aki aztán legtöbbször beleveti magát egy-egy beszélgetésbe, vagy az ételek és italok élvezetébe. Érdemes figyelembe venni, hogy a rokonok és a barátok azt szeretnék, hogy jól érezzék magukat, ne pedig olyan feladatokat végezzenek, amiben nincs tapasztalatuk.

Az eksüvői koordinátor más feladatokat lát el, mint a Ceremóniamester vagy a Vőfély, éppen ezért a szolgáltatás ára is kedvezőbb. Ha nem szeretnétek pátoszos rigmusokat vagy vendégjátékokat, hanem csak arra van szükségetek, hogy a vendégeket valaki terelgesse az összeállított forgatókönyv szerint, akkor van szükségetek esküvői koordinátorra.

Esküvői koordinátor
Esküvői koordinátor

Esküvői koordinátor feladata

Az esküvői koordinátor a pár által megszervezett programelemeket az előre megírt és egyeztetett forgatókönyv alapján zökkenőmentesen levezényli.  Koordinátorként az a feladatom, hogy a közösen összeállított forgatókönyv szerint zökkenőmentes legyen esküvőtök. A násznépet folyamatosan tájékoztatom a következő programokról, mindig tudják mikor mi fog történni, mikor készülhetnek pl. a nászajándék átadására, vagy mikor ki fotózkodik veletek. A helyszínen tartom a kapcsolatot veletek, a cateringgel, a dj-vel, a fotóssal/videóssal. A Ti szócsövetek vagyok, tolmácsolom a kéréseiteket, mint pl. fél órával később hozzák ki a tortát, stb... A teendők lefedik a ceremóniamesterséget egyetlen kivétellel: koordinátorként nem animálom a násznépet. 

Szolgáltatásom az alábbiakat tartalmazza:

  • ingyenes konzultáció személyesen vagy online
  • segítek összeállítani a tökéletes forgatókönyvet
  • a forgatókönyv alapján koordinálom a vendégeket

Esküvői koordináció

8 óra rendelkezésre állás az esküvő napján

120 000 Ft

Minden további megkezdett óra

10 000 Ft

Útiköltség/Budapest 

Budapest területén kívül 

ingyenes

+100Ft/km és autópálya matrica

Fizetési módok: átutalás vagy készpénz. A szolgáltatás díját ÁFA nem terheli.  

Amennyiben kettő vagy több szolgáltatásom is igénybeveszitek, alapáraimból kedvezményt biztosítok.  

Ha érdeklődsz  szolgáltatásom iránt, kérlek, töltsd ki a jelentkezési lapot, vagy vedd fel velem a kapcsolatot!