ESKÜVŐI KOORDINÁTOR 

"A szerelem olyan bűn, amelyben nem lehetünk meg cinkostárs nélkül." 

Sok pár szívesen szervez és keresgéli a megfelelő szolgáltatókat, de az esküvő napján már segítségre van szükségük. Ilyenkor merül fel lehetőségként az esküvői koordinátor felkérése. 

Szükség van esküvői koordinátorra?

Sokszor a pár egy-egy rokont vagy barátot kér fel az esküvő lebonyolítására, aki aztán legtöbbször beleveti magát egy-egy beszélgetésbe, vagy az ételek és italok élvezetébe. Érdemes figyelembe venni, hogy a rokonok és a barátok azt szeretnék, hogy jól érezzék magukat, ne pedig olyan feladatokat végezzenek, amiben nincs tapasztalatuk.

Az esküvői koordinátor hasonló feladatokat lát el, mint a Ceremóniamester vagy a Vőfély. Tájékoztatom és vezetem a vendégeket a közösen összeállított forgatókönyv mentén, összefogom a szolgáltatói csapatot és a Ti szócsövetek vagyok. Ugyanakkor nem beszélek rigmusokban és nem szórakoztatom a násznépet. Nyugodt és kiegyensúlyozott esküvőt ígérek, ahol végig azt érezhetitek, hogy ez tényleg a Ti napotok és nincs más dolgotok, mint kiélvezni minden pillanatát. 

4Wedding - Esküvői koordinátor
4Wedding - Esküvői koordinátor

Esküvői koordinátor feladata

Az esküvői koordinátor a pár által megszervezett programelemeket az előre megírt és egyeztetett forgatókönyv alapján zökkenőmentesen levezényli.  Koordinátorként az a feladatom, hogy a közösen összeállított forgatókönyv szerint zökkenőmentes legyen esküvőtök. A násznépet folyamatosan tájékoztatom a következő programokról, mindig tudják mikor mi fog történni, mikor készülhetnek pl. a nászajándék átadására, vagy mikor ki fotózkodik veletek. A helyszínen tartom a kapcsolatot veletek, a cateringgel, a dj-vel, a fotóssal/videóssal. A Ti szócsövetek vagyok, tolmácsolom a kéréseiteket, mint pl. fél órával később hozzák ki a tortát, stb... A teendők lefedik a ceremóniamesterséget egyetlen kivétellel: koordinátorként nem animálom a násznépet. 

Árak és fizetési módok

Esküvői koordináció (8 óra rendelkezésre állás az esküvő napján)

220 000 Ft

Minden további megkezdett óra

25 000 Ft

Útiköltség/Budapest 

Budapest területén kívül 

ingyenes

+150Ft/km + autópálya matrica

Fizetési módok: szerződést követően számla ellenében átutalás vagy készpénz. 

A szolgáltatás díját ÁFA nem terheli.  


Az esküvői koordináció az alábbiakat tartalmazza

  • ingyenes konzultáció személyesen vagy online
  • segítek összeállítani a tökéletes forgatókönyvet
  • a forgatókönyv alapján koordinálom a vendégeket
  • helyszíni ügyintézés a szolgáltatókkal

Miben tudok segíteni?

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu