DSM Fitness LIVE

"Eddz keményebben, mint legutóbb, és fittebb leszel, mint voltál."

Trénerként egy saját fejlesztésű, a latin fitnesz és a funkcionális edzés ötvözeteként megalkotott edzésmódszerrel tornáztatom meg női vendégeimet. Korábban fitness teremben, a 2020-as Covid-járvány óta pedig a DSM Fitness zárt Facebook csoportomban LIVE keretében tornázunk együtt heti két alkalommal. A felvételek folyamatosan visszanézhetők és bármikor tudsz tornázni.

Mivel készülj?

Víz és kis törülköző mindenképpen legyen a kezed ügyében. Bár nekem van kézi súlyzóm és kis labdám is, ha neked nincs, ezeket tudod helyettesíteni. 

  • súlyzó helyett 1-1 literes tej, vagy pet-palack (amit könnyen meg tudsz fogni)
  • labda helyett nagyobb (pufibb) párna, vagy egy kis törülköző (amit tudsz nyomogatni)
  • polifoam, vagy nagyobb törülköző (amire lefekszel a földre)

Ha ezek nincsenek, no para! Minden gyakorlatot lehet ezek nélkül is csinálni, ezekkel inkább a hatékonyságot növelhetjük.

Hol, mikor és mennyibe kerül?

Mindenki otthon tornázik. Az edzést a zárt Facebook csoportomban tartom LIVE keretében, hetente két alkalommal kedden és csütörtökön 18:30 órakor. Előfordul, hogy családi vagy egészségügyi okokból kifolyólag elmarad egy edzést, de ezekről időben tájékoztatom a csoportom tagjait.

Egy edzés díja 1.000 Ft, amely előre vagy utólag fizethető átutalással a csoportban megadott számlaszámra. A fizetés nem kötelező, becsületkassza van. Csatlakozol?