Látványos nyitótánc

2022.02.11

A nyitótánc minden esküvő meghatározó eleme. Ezek lesznek az első közös lépéseitek közös életetekben.

Tánc a felhőkön

A szépen megtanult és előadott koreográfián kívül különleges effektekkel is kiemelhetitek első közös táncotok szépségét. A látványos nyitótánc egyik titka a rátok szabott koreográfia, ezzel már önmagában meglepitek vendégeiteket és besöpörhetitek a gratulációkat. Nyitótáncotokat kiemelhetitek szárazjéggel, amellyel varázslatos hangulatot és meseszerű hatást érhettek el és amely úgy hat majd vendégeitekre, mintha a felhőkön táncolnátok.

A szakemberek ebben az esetben a -79 °C-ra hűtött szarazjég segítségével alacsonyan fekvő ködfelhőt hoznak létre. Egyszerű és nagyszerű fizikai folyamat, amelyre az igény leginkább a vőlegényekben fogalmazódik meg. Több évtizedes tapasztaltom szerint a vőlegények azok, akik a leginkább örülnek annak, ha a lábukat ködfelhő takarja, a menyasszonyokat pedig a látvány vonzza a szolgáltatás iránt.

Látványos nyitótánc

A szárazjégen kívül a beltéri és biztonságos tűzijáték tovább fokozhatja a "wow" élményt. Képzeld el, ahogy egy gyönyörű emelésnél gombnyomásra elindul a tűzijáték! Lélegzetelállító hatást érhettek el! Mivel ez nem pirotechnika, sokkal biztonságosabb, mint a hagyományos tűzijáték, ugyanakkor kedvezőbb árazású, mint a hagyományos szikraszökőkutak. Installálása és bontása gyors, gombnyomásra azonnal reagál és nem utolsó sorban, környezetbarát.

A szárazjég és az esküvői tűzijáték együttesen is emelheti nyitótáncotok fényét, mindezt nagyon jól láthatjátok Vivi és Márk esküvői videójában. 

Ha te is szeretnél ilyen látványos kiegészítőt a nyitótáncodhoz, akkor a szárazjeget itt rendelheted meg.

Garantált a látványos nyitótánc még akkor is, ha a táncotokban bizonytalanok vagytok. Ez utóbbit persze teljesen el is felejthetitek, ha velem készültök esküvőtökre. 

Ha szükséges, örömmel segítek kiválasztani a megfelelő zenét is és egy teljesen rátok szabott koreográfiával lephetitek meg vendégeiteket.

A táncoktatáson kívül szertartásvezetésben és koordinációban is segítségetekre lehetek, Esküvő 3in1 csomagajánlatomban megnézhetitek a kedvezményes árakat is. Ha segíthetek nektek, keressetek bizalommal!