White Friday - 2020

Nyitótánc és Szertartásvezetés

Táncpedagógusként több évtizede tanítok és készítek nyitótánc koreográfiákat. Az emberekkel való foglalkozás a hivatásom. Nyitott vagyok mindenre és mindenkire, számomra az a fontos, hogy úgy érezzétek: jó kezekben vagytok.

A táncórák alatt az esküvői szervezésből adódó feszültségek háttérbe szorulnak, közvetlenül és nyitottan tudunk beszélgetni rólatok, az esküvőről és terveitekről. A harmadik órán már barátként üdvözöljük egymást és gyakran váltunk üzenetet két táncóra között, mivel együtt éljük át a "Nagy Napig" vezető út kihívásait. Kíváncsian és várakozva érkeztek az első órára, tökéletesen felkészülve és magabiztosan távoztok az utolsóról.

A szertartásvezetés egy olyan szerep, amiben Benneteket megismerve, hozzátok alkalmazkodva és ezáltal teljesen személyre szabottan segíthetlek Titeket életetek egyik legfontosabb napján. Számomra a szertartásvezetés nem csak egy státusz, hanem egy hivatás.

Remélem Nektek is segíthetek majd!  

White Friday - Táncoktatás és Szertartásvezetés
White Friday - Táncoktatás és Szertartásvezetés

10% kedvezmény táncoktatásra VAGY szertartásvezetésre

Ha táncoktatásra van szükségetek
  • 5 táncóra 27 000Ft 
Ha szertartásvezetőre van szükségetek:
  • szertartásvezetés 45 000Ft 

15% kedvezmény táncoktatásra ÉS szertartásvezetésre

Ha nyitótáncotokat és szertartásotokat is rám bíznátok:
  • 5 táncóra + szertartásvezetés 68 000Ft

A kedvezmény a terembérleti díjra és az útiköltségre nem vonatkozik. A terembérleti díj 2 500Ft/óra; útiköltség Budapest területén kívül +100Ft/km. A szertartásvezetés a szabad időpontok függvényében vehető igénybe. A táncoktatás helyszíne Budapest XI. kerület.

A választott szolgáltatás megrendeléséhez kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot! 

Szolgáltatás megrendelése

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.