PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS 

"Vannak érzelmek, melyek soha nem csitulnak." 

A párkapcsolati tanácsadás segít hosszútávon megtartani azt, amiről azt hisszük, hogy mindörökké a mienk és nem igényel már több erőfeszítést a megtartása - Ő pedig nem más, mint a párunk.

A párkapcsolati tanácsadás nem terápia, hanem megelőzés. Beszélgetünk többek közt arról, hogy miként lesz az Én-ből Mi, hogy nem az a győztes akinek mindig igaza van, vagy arról, hogyan lehet hosszútávon is megszínesíteni a szürke hétköznapokat. Beszélgetünk arról is, hogy miért fontos felvállalni a felelősséget kapcsolatunkért, mit tehetünk annak érdekében, hogy ne távolodjunk el egymástól, hogyan tudjuk felismerni a másik szeretet-nyelvét, mit kezdjünk a problémákkal.

Online párkapcsolati tanácsadás Köllner Auróra Hajnalka akkreditált tanácsadó és Life Coach vezetésével, aki semmit sem söpör a szőnyeg alá!
Online párkapcsolati tanácsadás Köllner Auróra Hajnalka akkreditált tanácsadó és Life Coach vezetésével, aki semmit sem söpör a szőnyeg alá!

Ásó, kapa, nagyharang... 

...és a holtodiglan-holtomiglan. Hogy ez valóban így is legyen, nem árt már esküvő előtt elkezdeni megismerkedni a páros élet 'sötét' oldalával is, mivel mint Karinthy is megmondta:

"Férfi és nő. Hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar - a férfi nőt - a nő férfit."

Az esküvői előkészületek során a rengeteg feszültség, határidő és elintézni való között könnyű megfeledkezni arról, hogy a másiknak is vannak érzelmei, hogy a házasság két ember egyenrangú kapcsolatáról szól és néha a cél érdekében teszünk, mondunk olyasmiket, amikkel esetleg megbánthatjuk a másik érzelmeit.

Hogy mindezt elkerüljétek, beszéljetek róla Hajnival!