Esküvői filmkészítés - Velcord filmstúdió

A kreativitásra és mindenek felett igényességre törekvő filmes csapat

Személyesen ismerem Lángi Mátét, a Velcord filmstúdió egyik alapítóját. Nem csak profizmusuk miatt ajánlom őket, hanem hozzáállásuk, figyelmességük és természetük miatt is. 

Esküvői filmkészítés

A film és fotó készítés szeretete több mint 10 évvel ezelőtt kezdődött. Hobbi szinten indult, de mára önálló vállalkozásként mutathatják be leendő ügyfeleiknek. Csapatuk mindegyik tagja szakirányú képesítéssel rendelkezik, így náluk a film- és fotó készítés nemcsak küldetést, de hivatást is jelent. 

Céluk az egyedi és megismételhetetlen alkalmakról méltó emlékeket alkotni mindenki számára. Fő profiluk az esküvői film- és fotó készítés, de nyitottak egyéb események rögzítésére is, mint például ballagás, szalagavató, családi és céges rendezvények. Munkáikról teljes körűen gondoskodnak a felvételtől kezdve, a szerkesztésen és grafikai tervezésen keresztül, egészen az elkészült filmanyag hosszú távú tárolásig. 

Fókuszban tartják a kiváló minőséget és az egyediséget. Alapvető céluk, hogy az őket választó jegyespárok elképzelései maximálisan megvalósuljanak.

Kreatív videósarok

Egyik különlegességük a kreatív videósarok. Az este folyamán, a vendégek, egy megszabott időintervallumban, néhány szóban elmondhatják jókívánságaikat és üzeneteiket, akár néhány vicces kiegészítő segítségével is, melyekből szerkesztett összeállítást készítenek. Ennek hossza körülbelül 8-10 perc, a vendégek mennyiségétől függően.

4 csomagból választhattok, ajánlataikat megtalájátok honlapjukon